Spring. Kevät.

It is finally inevitably approaching, like always. 

Kevät on tehnyt tuloaan jo monta kuukautta ja kuten aina, sen tuloa ei (onneksi) voi estää. 

Viime kuukausien aikana on tapahtunut paljon: 



Helmikuussa osa 2-luokkalaisia sai hienon esittelyn pianonsoiton opiskelusta ja itse instrumentista (flyygelistä. 




Ja 1-luokkalaiset esittivät Kalevalan päivän juhlassa ihania tansseja (kuva ranskalaisesta salista musiikkitunnilta kun he halusivat laulaa ja tanssia samaan aikaan!).

Viime kuukausien aikana myös koko projektin loppu-tapahtuman/esityksen (vuoden 2019 lopussa) suunnittelu on edennyt. Koulun ja musiikkiopiston yhteistyö tulee huipentumaan tapahtumaan, jota lapset ovat alusta asti olleet yhdessä suunnittelemassa.

During the past few months, the planning work for the 'grand finale' of the Koskela project has proceeded efficiently. The whole event organizing will be part of childrens curricula  at primary school next autumn. The artistic content (visual and auditive) will be designed in collaboration with the music school (me and Lisa Pälikkö will be directing and producing that part).

Konsertti/tapahtuma järjestetään Maunula-talossa 13.-14.12.2019

Myös tähän tulevaan esitykseen liittyen musiikkiteknologia- painoitus (lähinnä sävellystyö garageband- ohjelmalla) on kuulunut monien lasten tuntisuunnitelmiin lähikuukausien aikana.




 4-luokkalaisten oma sävellystyö alkaa olla jo aika pitkällä. Tällä viikolla kuuntelimme taas toistemme töitä.


1-luokkalaiset käyvät tutustumassa kansanmusiikin opiskeluun ja Karjala-taloon huhtikuun alkuviikkojen aikana (viime viikolla poppari-, eilen hattarat ja ensi viikolla tikkari-ryhmä).



Meidän onneksemme jouhikko-yhtye oli juuri treenamaassa eilen Kamu-salissa ja saimme heiltä pienen esityksenkin! Tämän lisäksi tietenkin lapset oppivat paljon yhdestä suomen vanhimmasta instrumentista. Keskustelimme myös musiikin käyttötarkoituksesta. Jouhikolla kun on paljon myös säestetty tanssia.

Kiitos!



Comments

Popular Posts